Βασέρ: «Είναι επιλογή ο Χούλκενμπεργκ»

Βασέρ: «Είναι επιλογή ο Χούλκενμπεργκ»

Σύμφωνα με τον Φρεντερίκ Βασέρ, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ είναι στις επιλογές της Renault για τη μία από τις δύο θέσεις των οδηγών το 2017.

Βασέρ: «Είναι επιλογή ο Χούλκενμπεργκ»

Έντονες είναι οι φήμες, οι οποίες ξεκίνησαν από το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, που θέλουν τον Νίκο Χούλκενμπεργκ να σπάει το συμβόλαιό του με τη Force India και να... μετακομίζει στη Renault. Ακόμα, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, παρά μόνο ότι είναι στις επιλογές της γαλλικής ομάδας, όπως παραδέχτηκε ο Φρεντερίκ Βασέρ μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus.

«Είναι μία από τις πολλές επιλογές (ο Χούλκενμπεργκ), αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουν ανακοινωθεί πάρα πολλοί οδηγοί, που αν τους είχαμε όλους αυτούς θα φτιάχναμε ποδοσφαιρική ομάδα και όχι για την F1! Ο Χούλκενμπεργκ είναι μία επιλογή, όπως άλλες δύο ή τρεις», ανέφερε το αφεντικό της Renault.

Από εκεί και πέρα, πιστεύεται ότι την έτερη θέση θα πάρει ο Εστεμπάν Οκόν. Γι' αυτό και ρωτήθηκε, αν θα μπορούσε να προστεθεί κι ένας Γάλλος στο... ρόστερ, να μην απαντάει ξεκάθαρα και να... παίζει με συνδυασμούς. «Θα μπορούσε να είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Όπως ένας Φινλανδός μ' έναν Βέλγο ή ένας Γερμανός μ' έναν Ρώσο. Υπάρχουν πολλές επιλογές», πρόσθεσε.

Best of internet