Η Camaro ξεπέρασε τη Mustang

Γιώργος Βαρίνος
Η Camaro ξεπέρασε τη Mustang
Για πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, η Chevrolet Camaro ξεπέρασε τη Ford Mustang στις πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Από το 2010 μέχρι και το 2014 η Chevrolet Camaro ήταν μπροστά από τη Ford Mustang, όμως η έκτη γενιά της θρυλικής Mustang άλλαξε τα δεδομένα στην κατάταξη, όσον αφορά τις πωλήσεις. Ωστόσο, για πρώτη φορά, έπειτα από δύο χρόνια, η Camaro κατάφερε να πάρει ξανά τα ηνία, έστω και για ένα μήνα.

Για την ακρίβεια, για τον Σεπτέμβριο η Chevy πούλησε 6577 μοντέλα, 148 παραπάνω από τις Mustang που... έφυγαν από τα χέρια της Ford. Ο λόγος ήταν οι καλές προσφορές που έβαζε η Chevrolet, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπός της, Τζιμ Κέιν. «Θέλαμε να μειώσουμε τα αποθέματα του φετινού μας μοντέλου ενόψει της παρουσίασης αυτού του 2017, γι' αυτό και είχαμε πολύ καλές προσφορές στην αγορά.

Το αποτέλεσμα ήταν σημαντική αύξηση στη λιανική αγορά και μία πολύ ωραία μείωση στα αποθέματά μας στις αντιπροσωπείες», ήταν τα λόγια του. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι σε ετήσια βάση η Mustang θα εξακολουθήσει να έχει την Camaro στους... καθρέφτες της, καθώς η πρώτη έχει 87258 και η δεύτερη 54535 πωλήσεις μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!