Έρχεται αμιγώς ηλεκτρικό ΙΧ με τα σήματα της AMG!

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται αμιγώς ηλεκτρικό ΙΧ με τα σήματα της AMG!
Η Mercedes-AMG επιβεβαίωσε πως θα ετοιμάσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα κινείται από ενέργεια που αντλείται αποκλειστικά από μπαταρίες!

Αποδεικνύοντας πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι σπορ, η Mercedes-AMG ετοιμάζει τη δική της πρόταση και θα ετοιμάσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο! Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG είπε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού πως αυτό δεν θα γίνει στο άμεσο μέλλον, όμως θα είναι μια πραγματικότητα σε μερικά χρόνια. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φίρμα κάνει κάτι τέτοιο.

Πριν από έξι χρόνια παρουσιάστηκε η SLS Electric Drive (φωτογραφίες) και μάλιστα είναι το σημείο αναφοράς μέχρι και σήμερα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αφού κρατάει ακόμη τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού! Έτσι, καταλαβαίνουμε πως τα σχέδια της Mercedes για το μέλλον είναι πολύ μεγάλα, αφού εκτός από το ηλεκτρικό supercar ετοιμάζει ένα κορυφαίο hypercar με τεχνολογία απευθείας από την Formula 1! Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντική, είναι και η νέα υπο-μάρκα που σύντομα θα δούμε, με το όνομα EQ και την αποκλειστική διάθεση ηλεκτρικών μοντέλων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!