Ποιο ΙΧ λατρεύουν οι οπαδοί του κάμπινγκ;

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιο ΙΧ λατρεύουν οι οπαδοί του κάμπινγκ;
Το Tourist Camper της SsangYong είναι διαμορφωμένο έτσι, ώστε να παρέχει κάθε ευκολία όταν οι ιδιοκτήτες του αποφασίσουν να το μετατρέψουν σε σκηνή!

Η SsangYong φροντίζει να προσφέρει ένα διαφορετικό όχημα για κάθε αγοραστή της και τώρα, στοχεύει προς εκείνους που λατρεύουν το κάμπινγκ. Βασίζεται πάνω στο MPV, ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα στην αγορά (μήκος άνω των πέντε μέτρων και μεταξόνιο μεγαλύτερο από τρία μέτρα), που προσφέρει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες.

Έτσι, η έκδοση Tourist Camper που «κτίστηκε» πάνω σε αυτό είναι σε θέση να παρέχει τα βασικά πράγματα που θα ζητήσει κανείς όταν βρίσκεται για διακοπές σε κάμπινγκ. Μερικά από αυτά είναι η τουαλέτα, τα δοχεία με φρέσκο και χρησιμοποιημένο νερό, το ψυγείο των 25 λίτρων, η φιάλη αερίου, η παροχή ρεύματος και τα δύο καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτι.

Επιπλέον, ένας νεροχύτης και δύο εστίες φτιάχνουν μια μικρή κουζίνα όπου μπορεί να ετοιμαστεί φαγητό. Ο κινητήρας που «φοράει» το συγκεκριμένο MPV είναι ένας ντίζελ των 2.2 λίτρων, με 178 ίππους και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο των επτά σχέσεων που προέρχεται από τη Mercedes-Benz και προαιρετικά, μπορεί να γίνει τετρακίνητο! Η τιμή του SsangYong Tourist Camper είναι 33.300€, στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!