H Maserati που ήθελε να γίνει... Alfa Romeo!

Πέτρος Πιτσίνης
H Maserati που ήθελε να γίνει... Alfa Romeo!
Ένας ιδιοκτήτης μιας Maserati Coupe ήταν μάλλον θαυμαστής της Alfa Romeo 8C, για αυτό και προσπάθησε να κάνει το αυτοκίνητό του να της μοιάζει!

Φανατικός οπαδός της Alfa Romeo αποδείχτηκε ένας ιδιοκτήτης μιας Maserati, καθώς έκανε το έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό αυτοκίνητό του να θυμίζει ένα από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας! Με πολλά κομμάτια «δανεικά» από την 8C Competizione πάνω στο αμάξωμα, αυτή η Maserati Coupe συγκεντρώνει ποικίλα σχόλια, καθώς σε μερικούς αρέσει και κάποιοι άλλοι, δεν βρίσκουν νόημα σε αυτή τη «μεταμόρφωση».

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μάλιστα προς πώληση και ο πωλητής γράφει πως τα μηχανικά μέρη είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τονίζει πως ήταν σχολαστικά συντηρημένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το λιπαντικό του κινητήρα άλλαζε κάθε 5.000 μίλια (περίπου 8.050 χλμ) και μάλιστα, έχουν αλλαχθεί οι βαλβολίνες και τα τακάκια. Το οδόμετρο γράφει 156.000 χλμ και το ποσό που ζητείται ώστε να το κάνετε δικό σας είναι 18.050€! Τώρα, αν σας αρέσει η συγκεκριμένη «μετατροπή» σε Alfa Romeo, μπορείτε να το διαπιστώσετε κοιτώντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν ακριβώς από κάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!