Ταξίδια πέντε αστέρων από τη Brabus!

Ταξίδια πέντε αστέρων από τη Brabus!

Ταξίδια πέντε αστέρων από τη Brabus!

Με δυσθεώρητη τιμή αλλά και απαράμιλλη πολυτέλεια, αυτό το Mercedes-Benz Sprinter είναι ο απόλυτος μεταφορέας εδάφους, στα πρότυπα ενός ιδιωτικού τζετ! 

Αυτό το Mercedes-Benz Sprinter δεν μοιάζει σε τίποτα με τα υπόλοιπα, «ταπεινά» αδέρφια του, καθώς το εσωτερικό του μοιάζει περισσότερο με... λιμουζίνα παρά με οτιδήποτε άλλο! 

Με την εγγυημένη διακριτικότητα που εξασφαλίζει το αμάξωμα τύπου βαν, λίγοι θα το πάρουν... χαμπάρι, όμως όποιος αντικρίσει το εσωτερικό του είναι αδύνατο να μη μείνει με το στόμα ανοικτό! Η εταιρεία που επιμελείται τη δημιουργία αυτής της τετράτροχης σουίτας είναι η δημοφιλής Brabus, γνωστή κυρίως από τα πακέτα βελτίωσης που προσφέρει για τα μοντέλα της Mercedes-Benz και Smart.

 Εδώ, ξεπέρασε και τον ίδιο της τον εαυτό και στον πίσω χώρο φιλοξενίας συναντάμε θερμαινόμενα καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις, έξι θύρες USB, σύστημα πολυμέσων, δύο τηλεοράσεις, ταμπλέτες των 10 ιντσών, ρούτερ για παροχή ίντερνετ με ταχύτητες LTE (4G), Apple TV τέταρτης γενιάς, δυνατότητα υποστήριξης DVD Blue Ray, κρυφός φωτισμός και φυσικά, ένα ψυγείο! 

Έτσι, είναι σίγουρο πως τίποτα δεν θα λείψει από τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της... παραμονής τους στο Sprinter, αφού υπάρχει μέχρι κι ένα τραπέζι! Η αερανάρτηση φροντίζει να φιλτράρει όλες τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και βέβαια, υπάρχει μια πλειάδα από συστήματα ασφαλείας! 

Η υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και η προειδοποίηση για ύπαρξη αυτοκινήτου στη «νεκρή» γωνία είναι μερικά από αυτά, ενώ τα φώτα Bi-Xenon με τη λειτουργία cornering ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια του μοντέλου. Ο παρατηρητής θα το ξεχωρίσει από τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με τα φώτα ημέρας LED, τις ζάντες των 18 ιντσών, τα φιμέ κρύσταλλα και βέβαια, τα σήματα της Brabus. Όσο για την τιμή; 224.910€ είναι αρκετά για την απόκτηση της... διακριτικής λιμουζίνας! Δείτε τις φωτογραφίες. 

Best of internet