Βολφ: «Λόγω συμπλέκτη η κακή εκκίνηση του Χάμιλτον»

Βολφ: «Λόγω συμπλέκτη η κακή εκκίνηση του Χάμιλτον»

Βολφ: «Λόγω συμπλέκτη η κακή εκκίνηση του Χάμιλτον»

Ο Τότο Βολφ παραδέχτηκε ότι η κακή εκκίνηση του Λιούις Χάμιλτον οφείλεται στις ατέλειες του συμπλέκτη στο μονοθέσιό του.

Η κακή εκκίνηση κόστισε την ευκαιρία στον Λιούις Χάμιλτον να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα τον έφερνε πιο κοντά στον Νίκο Ρόσμπεργκ στη βαθμολογία. Ο Βρετανός κατάφερε να τερματίσει τελικά τρίτος, αλλά με το σβήσιμο των κόκκινων φώτων έμεινε όγδοος, αφού έφυγε πολύ αργά. Αυτό οφείλεται στις ατέλειες που έχει ο συμπλέκτης του μονοθεσίου του, όπως παραδέχτηκε ο Τότο Βολφ.

«Ο συμπλέκτης δεν είναι τέλειος, είναι δύσκολος στον χειρισμό. Προσπαθήσαμε να τον βελτιστοποιήσουμε, αλλά η πρώτη μας εκτίμηση ήταν ότι δε λειτούργησε καλά. Είναι ένα περίπλοκο σύστημα στην εξέλιξη και δε λειτούργησε. Δεν το έχω οδηγήσει ποτέ, γι' αυτό μπορώ μόνο να σας πω τι αναλύουμε.

Είναι δύσκολο να το χειριστείς σωστά και αμφότεροι οι οδηγοί έχουν δουλέψει πάνω σε αυτό φτάνοντας μέχρι την αλλαγή του τρόπου που τον αφήνουν. Όλοι όσοι ήταν στη δεξιά πλευρά του γκριντ είχαν ένα πρόβλημα. Μπορείτε να δείτε πως ούτε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έφυγε καλά και έχασε μία θέση. Ήταν κρίμα που η πίστα δε στέγνωσε, αφού έβρεξε κατά τη διάρκεια της νύχτας», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes.

Best of internet