Κοντά σε Renault ο Χούλκενμπεργκ

Γιώργος Βαρίνος
Κοντά σε Renault ο Χούλκενμπεργκ
Κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Νίκο Χούλκενμπεργκ να πηγαίνει στη Renault και, πλέον, πιστεύεται ότι οι δύο πλευρές είναι ολοένα και πιο κοντά σε συμφωνία.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Force India, όμως φαίνεται ότι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ δε σκοπεύει να το τιμήσει. Σύμφωνα με τις φήμες στα πάντοκ της Σουζούκα, ο Γερμανός ετοιμάζεται να... μετακομίσει στη Renault. Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει να... φουντώνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά σε συμφωνία και πως δε θα αργήσει να γίνει το... deal.

«Πολλές πηγές είπαν στην Ιαπωνία ότι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα πάει στη γαλλική ομάδα από τη Force India την επόμενη χρονιά με πολυετές συμβόλαιο και σοβαρά χρήματα και αναμένεται να γίνει η κίνηση», ανέφερε το BBC.

Αν και ο ίδιος το διέψευσε τονίζοντας ότι «οι φήμες είναι φήμες και τα γεγονότα είναι γεγονότα, πιστεύω ότι θα παραμείνω στη Force India», όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει ομάδα μετά από τρία χρόνια με αυτή του Σίλβερστοουν. Μάλιστα, γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές, αλλά όχι για τελειωμένη υπόθεση και υπογραφή συμβολαίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!