Airbag Jacket από την BMW

Γιώργος Βαρίνος
Airbag Jacket από την BMW
Η BMW Motorrad λανσάρει το BMW Motorrad Street Air by Alpinestars, ένα προηγμένο σύστημα αερόσακου που παρέχει στους αναβάτες ολοκληρωμένη προστασία του πάνω μέρους του σώματος σε συνθήκες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου.

Η BMW Motorrad λανσάρει το BMW Motorrad Street Air by Alpinestars, ένα προηγμένο σύστημα αερόσακου που παρέχει στους αναβάτες ολοκληρωμένη προστασία του πάνω μέρους του σώματος σε συνθήκες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου. Τεχνολογικά βασίζεται στο ήδη υπάρχον σύστημα αερόσακου δρόμου Alpinestars Tech-Air® – το οποίο δεν χρειάζεται αισθητήρες πάνω στη μοτοσικλέτα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο που ανιχνεύει τον επικείμενο κίνδυνο με μέγιστη ακρίβεια και φουσκώνει τον αερόσακο, προστατεύοντας αποτελεσματικά το πάνω μέρος του σώματος του αναβάτη σε περίπτωση σύγκρουσης, πριν την πρώτη πρόσκρουση.

Το υφασμάτινο μπουφάν BMW Motorrad Street Air Dry by Alpinestars είναι σχεδιασμένο για να συνδέεται με το γιλέκο του συστήματος του αερόσακου της Alpinestars και αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα για την πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος. Παρέχει άμεση προστασία του πάνω μέρους του σώματος καλύπτοντας την πλάτη, τα νεφρά, το θώρακα και τους ώμους – τις περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες σε μία σύγκρουση. Επίσης είναι τελείως ανεξάρτητο για το λόγο ότι - με τους αισθητήρες πολύ κοντά στο σώμα του αναβάτη ή του συνεπιβάτη - ο αερόσακος ενεργοποιείται χωρίς να χρειάζεται ασύρματο σήμα από τη μοτοσικλέτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!