Δεν κατηγορεί τη στρατηγική της Ferrari ο Φέτελ

Δεν κατηγορεί τη στρατηγική της Ferrari ο Φέτελ

Δεν κατηγορεί τη στρατηγική της Ferrari ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατηγορεί τη στρατηγική της Ferrari να τον βάλει στα πιτς για τη μαλακή γόμα, αντί να τον αφήσει έξω.

Πολλοί είπαν ότι η στρατηγική της Ferrari να τον βάλει στα πιτς για τη μαλακή γόμα, αντί να τον αφήσει στην πίστα, κόστισε την ευκαιρία στον Σεμπάστιαν Φέτελ να ανέβει στο βάθρο ή ακόμα και να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση. Ο Γερμανός ήρθε, τελικά, τέταρτος, όμως έχει άλλη άποψη και μόνο την ομάδα του δεν κατηγορεί.

«Είναι εύκολο να πούμε τώρα τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει, αλλά εκείνη τη στιγμή πιστεύω πως ήταν η σωστή απόφαση. Πίεζα, όπως και η ομάδα. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική τώρα, όμως εκείνη τη στιγμή έπρεπε να προσπαθήσουμε, ήταν η ευκαιρία μας για να πάρουμε τη δεύτερη θέση.

Δε λειτούργησε, είναι κρίμα επειδή είχαμε την ταχύτητα. Αν βάζαμε τα μονοθέσια στη δεύτερη σειρά, θα είχαμε καλύτερο αγώνα. Αλλά τα ''μπορεί, θα, έπρεπε'' δεν έχουν σημασία. Έτσι εξελίσσεται κάποιες φορές, το σημαντικό είναι ότι υπήρξαν πολλά θετικά», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, που με τη Scuderia έχει μείνει στις τρεις περσινές νίκες.

Best of internet