Βολφ: «Ξεχωριστός ο τρίτος τίτλος»

Γιώργος Βαρίνος
Βολφ: «Ξεχωριστός ο τρίτος τίτλος»
Ο Τότο Βολφ χαρακτήρισε ξεχωριστό τον τρίτο τίτλο της Mercedes, κυρίως επειδή χάθηκε η ευκαιρία αυτός να έρθει στη Μαλαισία.

Με το 1-3 των Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον στην Ιαπωνία, η Mercedes εξασφάλισε και μαθηματικά τον τρίτο τίτλο της στους κατασκευαστές. Γεγονός που σκόρπισε πολλά χαμόγελα στην ομάδα του Μπράκλεϊ, πέρα από τη νίκη του Γερμανού. Μάλιστα, ο Τότο Βολφ τον χαρακτήρισε ξεχωριστό επειδή χάθηκε η ευκαιρία να κατακτηθεί στη Μαλαισία.

«Τρίτη φορά που τα καταφέραμε. Είναι πολύ ξεχωριστό, μετά το δράμα στη Μαλαισία, όπου προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να κατακτήσουμε τον τίτλο. Επίσης, είναι ξεχωριστό ότι τα καταφέραμε για τρίτη σερί χρονιά. Ξέρουμε ότι δεν ήμασταν τέλειοι και πρέπει να βελτιωθούμε την επόμενη χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα των «ασημί βελών», που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πιλότος της ομάδας. «Όχι μόνο είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί στον κόσμο, αλλά μπορούν και να πιέσουν ο ένας τον άλλον σε νέα επίπεδα. Αν κάποιος έχει κακή μέρα, πιέζεται από τον άλλον επειδή θέτει ένα σημείο αναφοράς. Αυτό έχει δουλέψει καλά με το πέρασμα των χρόνων και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!