«Βλέπει» αγροτικό η Skoda;

Πέτρος Πιτσίνης
«Βλέπει» αγροτικό η Skoda;
Η φίρμα από την Τσεχία εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα Pick-Up, όπως ακούγεται τις τελευταίες ημέρες από ξένα δημοσιεύματα.

Τον τελευταίο καιρό σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές λανσάρουν κι ένα «αγροτικό» φορτηγάκι, οπότε η Skoda δεν θα μπορούσε να λείπε από αυτή τη... φρενίτιδα. Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι, στέλεχος της Skoda αποκάλυψε στο Motoring πως κοιτούν προς το ενδεχόμενο ενός Pick-Up, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα το κατασκευάσουν κιόλας. Αν τελικά το πρότζεκτ πάρει... σάρκα και οστά, το πιο πιθανό είναι να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ανανεωμένο Volkswagen Amarok, όμως θα διαφοροποιείται αισθητά στο αισθητικό κομμάτι.

Έτσι, θα έχει τις ικανότητες να τα... βάλει με τον εδραιωμένο ανταγωνισμό (Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Ford Ranger) αλλά και με τους νέους στην κατηγορία (Renault Alaskan, Fiat FullBack και προσεχώς Mercedes-Benz GLT). Εκτός από το «αγροτικό», στη Skoda σκέπτονται και άλλες επαγγελματικές προτάσεις, όπως την κατασκευή ενός κλειστού βαν. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο και θα περιμένουμε νεότερα από την τσέχικη φίρμα! Η κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή κι όχι επίσημη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!