Η SsangYong «απειλεί» το Land Rover Discovery

Πέτρος Πιτσίνης
Η SsangYong «απειλεί» το Land Rover Discovery
Με το νέο μεγάλο επταθέσιο SUV που ετοιμάζει, η φίρμα από την Κορέα έχει βάλει στο μάτι (και) το βρετανικό μοντέλο και σύντομα θα έχουμε ανακατατάξεις στην κατηγορία!

Μέχρι και το 2020, η SsangYong θα μας έχει παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα, η οποία θα έχει μεγάλους χώρους, επτά θέσεις και νέες τεχνολογίες.

Το SUV που ετοιμάζει θα καθίσει απέναντι από το Land Rover Discovery Sport και θα φοράει σύγχρονα μοτέρ που θα του δώσουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, ενώ θα έχει και ιδιαίτερα υψηλές εκτός δρόμου ικανότητες.

Θα χρησιμοποιεί ένα νέο πλαίσιο που ετοιμάζει η φίρμα, το οποίο εγγυάται υψηλότερα επίπεδα ακαμψίας και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης. Η SsangYong εξελίσσει έτσι κι αλλιώς δύο νέες πλατφόρμες για τα μοντέλα της, μια μονοκόκ για τα μικρότερα αυτοκίνητα (όπως το Tivoli) και μια τύπου σκάλας για τα μεγαλύτερα, όπως το νέο Rexton.

Οι προσδοκίες της είναι μεγάλες και ο CEO της φίρμας τόνισε πως η παραγωγή θα αυξηθεί στις 500.000 μονάδες το χρόνο, την ώρα που θα χρησιμοποιούν νέες δικές τους τεχνολογίες, με μια μικρή βοήθεια από την Mahindra που είναι και η ιδιοκτήτρια της SsangYong. Οπότε, το μέλλον της δείχνει να επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και η φίρμα θα γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη από ότι πρόσφατα, όπου είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατακόρυφα, κάτι που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στο πολύ καλό Tivoli.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!