Αποχώρησε από συνέντευξη της Mercedes ο Χάμιλτον (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Αποχώρησε από συνέντευξη της Mercedes ο Χάμιλτον (vid)
Ο Λιούις Χάμιλτον εξήγησε τον λόγο που δεν κάθισε να ακούσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αποχώρησε από συνέντευξη Τύπου της Mercedes.

Ένα βίντεο που ανέβασε στο snapchat, με το οποίο θέλησε να κάνει ένα αστείο με τους παρευρισκόμενους στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (6/10) στη Σουζούκα, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των μέσων ενημέρωσης. Γι' αυτό και δεν κάθισε να ακούσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε συνέντευξη Τύπου της Mercedes το Σάββατο (8/10), όπως εξήγησε ο ίδιος.

«Τα χαμόγελα στα πρόσωπά σας δε θα κρατήσουν πολύ. Αποφάσισα να μην καθίσω εδώ να απαντήσω στις ερωτήσεις σας. Με τον μέγιστο σεβασμό, υπάρχουν πολλοί από εσάς εδώ που με στηρίζετε πάρα πολύ και ξέρω ποιοι είστε. Υπάρχουν κι άλλοι, δυστυχώς, που συχνά αποκτούν πλεονέκτημα από συγκεκριμένα πράγματα.

Τις προάλλες αν έδειξα έλλειψη σεβασμού, ειλικρινά δεν ήταν αυτός ο σκοπός, αλλά να κάνω ένα αστείο. Όμως, αυτό που ήταν πιο ανευλαβές ήταν ό,τι γράφτηκε παγκοσμίως. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδώ που με στηρίζουν και η απόφασή μου θα τους επηρεάσει.

Γι' αυτό λέω με τον μέγιστο σεβασμό. Δε σχεδιάζω να καθίσω εδώ πάρα πολλές φορές γι' αυτού του είδους τα πράγματα. Τις απολογίες μου κι ελπίζω να απολαύσετε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής για να αφήσει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!