Ραϊκόνεν: «Θετικά έκπληκτος»

Γιώργος Βαρίνος
Ραϊκόνεν: «Θετικά έκπληκτος»
Θετική έκπληξη για τον Κίμι Ραϊκόνεν ήταν η συμπεριφορά και η ταχύτητα του μονοθεσίου του, όπως δήλωσε ο Iceman στη Σουζούκα.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα της Σουζούκα ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman είχε πολύ καλό ρυθμό και κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον ομόσταυλό του (κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς λόγω της ποινής του Σεμπάστιαν Φέτελ). Γι' αυτό και δήλωσε θετικά έκπληκτος από τη συμπεριφορά και την ταχύτητα του μονοθεσίου του.

«Ήμουν θετικά έκπληκτος με το πώς συμπεριφερόταν το μονοθέσιο και πόσο γρήγορο ήταν. Είναι λίγο πολύ το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα και δε νομίζω να περιμένει ο κόσμος να δει μεγάλη διαφορά. Είχα υποστροφή όλο το διήμερο, ακόμα και στις κατατακτήριες δοκιμές.

Όταν έχεις περισσότερα σετ της ίδιας γόμας, μπορείς να βρεις ισορροπία λίγο καλύτερα, αλλά στις κατατακτήριες δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να βρεις τη σωστή ισορροπία, αλλά δεν είναι άσχημη η τρίτη θέση, αν και δεν είναι αυτό που ψάχνουμε», ήταν τα λόγια του Φινλανδού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!