Ρόσμπεργκ: «Αυτό ήταν το κλειδί για την pole»

Ρόσμπεργκ: «Αυτό ήταν το κλειδί για την pole»

Ρόσμπεργκ: «Αυτό ήταν το κλειδί για την pole»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε πως έφτασε στην pole position επειδή ένιωθε καλά και είχε καλή ισορροπία στο μονοθέσιό του σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές.

Στην κορυφή των χρόνων διατηρήθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένιωθε άνετα και είχε καλή ισορροπία στο μονοθέσιό του, ενώ αναφέρθηκε και στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα. «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

Πήγε καλά όλο το διήμερο και είχα καλή ισορροπία στο μονοθέσιο, αισθανόμουν καλά και άνετα. Αυτό μου επέτρεψε να κάνω έναν γύρο σαν κι αυτόν στο τέλος. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω έναν καλό γύρο και τα κατάφερα. Ο πρώτος στο Q3 δεν ήταν τέλειος, οπότε έπρεπε να διατηρήσω χαμηλά το κεφάλι και να το σιγουρέψω.

Η εκκίνηση θα είναι σημαντική αύριο και έχουμε δει ότι δεν είναι εύκολο επειδή είναι κατηφορικό (το σημείο μέχρι την πρώτη στροφή) και η πρόσφυση λίγο πιο χαμηλή από το συνηθισμένο. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. Από εκεί κι έπειτα, θα πρέπει να κρατήσουμε ζωντανά τα ελαστικά για να κάνουμε αρκετά μεγάλα κομμάτια και να λειτουργήσει η στρατηγική», ήταν τα λόγια του.

Best of internet