Έκανε 18.000 χλμ με παπί για να μπει στο Νίρμπουργκρινγκ! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Έκανε 18.000 χλμ με παπί για να μπει στο Νίρμπουργκρινγκ! (video)
Ένας άνδρας από τη Νότια Κορέα κατάφερε το ακατόρθωτο, αφού πήγε από το σπίτι του μέχρι και τη Γερμανία με... «παπί» για να οδηγήσει στην πασίγνωστη πίστα!

Ένα παπί της Honda των 110 κυβικών και των οκτώ ίππων ταξίδεψε έναν άνδρα για 18.000 χιλιόμετρα, για να μπει στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ! Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα και για να φτάσει μέχρι τη Γερμανία, διέσχισε ολόκληρη την Ασία και τη μισή Ευρώπη, κάτι που του πήρε περίπου 100 ημέρες!

Όταν έφτασε στο Νίρμπουργκρινγκ, ο αναβάτης της μικρής μοτοσυκλέτας περίμενε μέχρι να αδειάσει η πίστα από τα αυτοκίνητα και μπήκε μετά για να οδηγήσει με ασφάλεια το παπί του, το οποίο δεν μπορεί να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες λόγω της μικρής ισχύος του.

Όσο περίμενε όμως, έκανε έναν γύρο ως συνοδηγός με ένα SEAT Leon Cupra και κρίνοντας από τις αντιδράσεις του στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, το απόλαυσε όσο τίποτα!

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ταξίδι του δεν σταματάει εδώ και θα συνεχίσει να γυρνάει την Ευρώπη με τη μοτοσυκλέτα του, πριν γυρίσει τελικά ξανά στο σπίτι του. Δείτε το βίντεο από τον γύρο που έκανε ως συνοδηγός στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!