Τίποτα δεν σταματάει αυτό το Ford!

Πέτρος Πιτσίνης
Τίποτα δεν σταματάει αυτό το Ford!
Έξι τροχοί, 600 άλογα και εμφάνιση τεθωρακισμένου οχήματος, φτιάχνουν το ασταμάτητο F-150 που δημιούργησε η Hennessey!

Όταν σταματάει η... λογική, ξεκινάει να δημιουργεί η Hennessey και το τελευταίο δείγμα που μας δίνει, δείχνει το πως θα ήταν το κατάλληλο αυτοκίνητο σε συνθήκες... Walking Dead! Το έτσι κι αλλιώς ικανό Ford F-150 μεταμορφώθηκε σε ένα θηρίο έξι τροχών και πλέον μας συστήνεται με το όνομα VelociRaptor 6X6.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Top Gear, το αυτοκίνητο φοράει μια ειδική ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών με λάστιχα εκτός δρόμου, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, LED φώτα και ένα Bull Bar εμπρός. Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ και η Hennessey «έβαλε χέρι» και στον κινητήρα του αυτοκινήτου, που από το εργοστάσιο έρχεται με έναν V6 EcoBoost Twin-Turbo των 3.5 λίτρων με 450 ίππους και 690 Nm ροπής.

Η ισχύς «σκαρφάλωσε» στα 600 άλογα, όμως αυτό το πακέτο είναι προαιρετικό μιας και το VelociRaptor 6X6 μπορεί να παραδοθεί και με τις εργοστασιακές προδιαγραφές που αναφέρονται παραπάνω. Το αυτοκίνητο κοστίζει λίγο περισσότερο από 256.000€ όπως αναφέρει το Top Gear, όπου μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και το F-150 που θα χρησιμοποιηθεί για την «μετατροπή». Πάντως, ακόμη δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για το VelociRaptor 6X6 καθώς η Hennessey δεν το έχει αποκαλύψει επίσημα, όμως αυτό δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!