Αρνείται το σαμποτάζ στον Χάμιλτον η Mercedes

Γιώργος Βαρίνος
Αρνείται το σαμποτάζ στον Χάμιλτον η Mercedes
Μέσω του Πάντι Λόου η Mercedes αρνήθηκε κατηγορηματικά το ότι έγινε σαμποτάζ στον Λιούις Χάμιλτον, ώστε να... παραδώσει πνεύμα ο κινητήρας του στη Μαλαισία.

Πολύς... ντόρος έχει γίνει για τον «αποτυχημένο» κινητήρα του Λιούις Χάμιλτον στον αγώνα της Μαλαισίας και μάλιστα έγινε λόγος για σαμποτάζ από τη Mercedes, ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα ο Νίκο Ρόσμπεργκ. «Κάποιος δεν ήθελε να κερδίσω», είπε ο Βρετανός, όμως ξεκαθάρισε ότι αναφερόταν στον Θεό!

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μη γίνει ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (7/10) στη Σουζούκα της Ιαπωνίας. Εκεί ο Πάντι Λόου ρωτήθηκε για το περιστατικό και αρνήθηκε κατηγορηματικά το ότι έγινε σαμποτάζ στον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή. «Δε συμφωνώ ότι έγινε σαμποτάζ, ο Λιούις (Χάμιλτον) ήταν πολύ ξεκάθαρος σ' εμάς ότι δεν έθεσε τέτοιο θέμα.

Όποιος έχει έστω μία ουγγιά (μονάδα μέτρησης της μάζας) εξυπνάδας και αναλύσει την κατάσταση αντιληφθεί την προοπτική μας να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που θα προκαλούσε αποτυχία του ρουλεμάν σε συγκεκριμένο σημείο του αγώνα.

Αν ήμασταν τόσο καλοί, θα κερδίζαμε και θα ελέγχαμε τα πάντα. Είχαμε κι άλλες αποτυχίες μέσα στη χρονιά, που μας δυσαρέστησαν. Αν ήμασταν αρκετά καλοί να κάνουμε ένα τέτοιο σαμποτάζ, δε θα είχαμε άλλες αποτυχίες», είπε ο επικεφαλής τεχνικός των «ασημί βελών».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!