Φερστάπεν: «Θέλουμε βροχή»

Φερστάπεν: «Θέλουμε βροχή»

Φερστάπεν: «Θέλουμε βροχή»

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την επιθυμία του για βροχή στις κατατακτήριες δοκιμές της Ιαπωνίας, καθώς θα βοηθήσει τη Red Bull να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Στη Σουζούκα γίνεται λόγος για ενδεχόμενο βροχής στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (8/10) και ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε ότι αυτό θα βοηθήσει τη Red Bull να έχει καλύτερο πλασάρισμα. Αρχικά, αναφέρθηκε στις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών. «Νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες Παρασκευές μας μέχρι τώρα.

Όλα φάνηκαν να λειτουργούν πολύ καλά, ήταν καλός ο χειρισμός του μονοθεσίου, όπως και ο ρυθμός στις μεγάλες ευθείες. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι, όμως και πάλι έχουμε δουλειά να κάνουμε. Ήταν θετική Παρασκευή, λίγο παρόμοια με τη Μαλαισία, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο.

Φυσικά, και πάλι μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά μέχρι τώρα έχω αρκετά καλή αίσθηση με το μονοθέσιο», ανέφερε ο Ολλανδός. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν είναι πιθανή η εκκίνηση από την πρώτη σειρά και στάθηκε στο ενδεχόμενο βροχής. «Θα δούμε αύριο.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιθανό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά, ίσως να μας βοηθήσει και λίγη βροχή. Θα είναι λίγο καλύτερα για μας, αν βρέξει, και θα είμαστε χαρούμενοι. Στο βρεγμένο έχουμε ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα για να κάνουμε καλή δουλειά, οπότε θα ήθελα να βρέξει. Ελπίζω να είμαστε κοντά στα μονοθέσια της Mercedes».

Best of internet