Ραϊκόνεν: «Θα βρούμε πολύ χρόνο στον γύρο»

Γιώργος Βαρίνος
Ραϊκόνεν: «Θα βρούμε πολύ χρόνο στον γύρο»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι η Ferrari θα βρει πολύ χρόνο στον γύρο, αν το μονοθέσιο λειτουργήσει όπως το θέλουν στη Scuderia.

Περισσότερα θέλει από τη Ferrari ο Κίμι Ραϊκόνεν, που πιστεύει ότι θα βρει πολύ χρόνο στον γύρο, αν το μονοθέσιο λειτουργήσει όπως το θέλουν στη Scuderia και βελτιωθεί αισθητά. «Είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε. Ήταν λίγο καλύτερα στο τέλος, αλλά η αίσθηση δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Νιώθω σαν να πάλευα όλη την ώρα με το μονοθέσιο στο πρώτο κομμάτι.

Όταν λειτουργήσει όπως το θέλουμε, θα βρούμε πολύ χρόνο στον γύρο. Δεν ήταν καταστροφή, αλλά και πάλι δεν είμαστε εκεί που θέλουμε», είπε ο Iceman, με το πέρας των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών της Σουζούκα.

Όσο για το αν η Ferrari θα μπορέσει να παλέψει με τη Red Bull αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν μπόρεσε να απαντήσει ακριβώς. «Δεν ξέρω, σήμερα δεν ήταν πολύ εύκολο, όμως ο χρόνος ήταν εντάξει. Βελτιώθηκε στο τέλος και αν το μονοθέσιο λειτουργήσει καλά, μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ», πρόσθεσε ο Φινλανδός, που θα παραμείνει... κάτοικος Μαρανέλο και το 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!