Φέτελ: «Πιθανό το βάθρο, παρά την ποινή»

Γιώργος Βαρίνος
Φέτελ: «Πιθανό το βάθρο, παρά την ποινή»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πως είναι πιθανό να βρεθεί στο βάθρο επί ιαπωνικού εδάφους, παρά την ποινή των τριών θέσεων που έχει από τη Μαλαισία.

Με ποινή τριών θέσεων πάει στην Ιαπωνία ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς θεωρήθηκε υπαίτιος για το συμβάν της πρώτης στροφής με τους Νίκο Ρόσμπεργκ και Μαξ Φερστάπεν στη Μαλαισία. Ωστόσο, ο Γερμανός δεν πτοείται και πιστεύει ότι είναι πιθανό να βρεθεί στο βάθρο στην πίστα της Σουζούκα.

«Πάντα είναι πιθανό (το βάθρο) και λένε ότι μπορεί να βρέξει κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα δε βοηθάει να εκκινήσεις λίγο πιο πίσω, αλλά υπάρχει η δυνατότητα για προσπέραση εδώ, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν, πρέπει να δουλέψουμε στην ταχύτητα του μονοθεσίου.

Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερη πρόσφυση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσουμε την ισορροπία και να μοιράσουμε λίγο καλύτερα την πρόσφυση, ώστε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αύριο», ανέφερε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσο για τον λόγο που ήταν τόσο πίσω από τον Κίμι Ραϊκόνεν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την ισορροπία του μονοθεσίου. «Είχε καλύτερο γύρο. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισορροπία και είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!