Τα προβλήματα δεν τρομάζουν τον Ρόσμπεργκ

Τα προβλήματα δεν τρομάζουν τον Ρόσμπεργκ

Τα προβλήματα δεν τρομάζουν τον Ρόσμπεργκ

Η Mercedes του Χάμιλτον αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα στον προηγούμενο αγώνα, ωστόσο ο ομόσταυλός του λέει πως δεν ανησυχεί για κάτι τέτοιο. 

Στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Λιούις Χάμιλτον αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όταν το μονοθέσιό του έπιασε φωτιά. Έτσι, έχασε πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλέον «παίζεται» ο τελικός νικητής, ωστόσο ο Νίκο Ρόσμπεργκ που είναι ένας από τους διεκδικητές, δεν ανησυχεί για παρόμοια προβλήματα. 

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός είπε: «Δεν ανησυχώ. Έχω μάθει να σπαταλάω ενέργεια για πράγματα που μπορώ να επηρεάσω και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν επηρεάζεται. Επίσης έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρω ότι θα κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν προβλήματα σαν κι αυτό. 

Για αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουν κάνει αρκετές αλλαγές. Αν ανησυχώ για το αν αυτά θα κρίνουν το πρωτάθλημα; Όχι». Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Νίκο Ρόσμπεργκ πρόσθεσε: «Δεν μου δίνει κουράγιο η ατυχία του Λιούις. Γνωρίζω πως όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες σαν κι αυτή, επιστρέφει δριμύτερος. Οπότε δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι θα επιστρέψει δυνατότερος από ποτέ».

Best of internet