Η Bentley φέρνει τα καύσιμα στην πόρτα σας!

Πέτρος Πιτσίνης
Η Bentley φέρνει τα καύσιμα στην πόρτα σας!
Η βρετανική μάρκα βάζει τέλος στις επισκέψεις στο βενζινάδικο και κάνει... delivery αμόλυβδης έξω από το σπίτι των τυχερών ιδιοκτητών!

Η Bentley έχει πάει την πολυτέλεια σε άλλο... επίπεδο και προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της. Έτσι, μέσω της εταιρείας Filld, τους προμηθεύει με καύσιμο για τα αυτοκίνητά τους, κάνοντάς το delivery έξω από την πόρτα του σπιτιού τους!

Οπότε, όσοι έχουν Bentley ξεχνούν τις επισκέψεις στο πρατήριο και με την υπηρεσία Filld for Bentley, έχουν πάντα καύσιμο στο ρεζερβουάρ τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν! Η διαδικασία πραγματοποιείται πολύ εύκολα, μέσω μιας ειδικής εφαρμογής για smartphones και αργότερα, το αυτοκίνητο θα παραγγέλνει μόνο του το καύσιμο, αφού θα παρακολουθεί τη στάθμη του ρεζερβουάρ.

Σύμφωνα με τη φίρμα, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ώρα και το μέρος της παράδοσης, το καύσιμο όπως και να έχει θα φτάσει στον οδηγό. Πάντως δεν έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινίσεις και δεν γνωρίζουμε πόση ώρα απαιτείται ώστε να φτάσει η βενζίνη στον ιδιοκτήτη, όμως ήδη έχει ξεκινήσει μια δοκιμαστική περίοδος τριών μηνών και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα επεκταθεί σιγά σιγά και σε άλλα μέρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!