Αυτή είναι η νέα «κούκλα» της Ducati

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η νέα «κούκλα» της Ducati
Η SuperSport είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα της ιταλικής εταιρείας και εκτός από υψηλές επιδόσεις, έχει και πλούσιο εξοπλισμό!

Η Ducati θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία και παρουσιάζει μια σπορ μοτοσυκλέτα, με το όνομα SuperSport. Χρησιμοποιεί έναν κινητήρα δύο κυλίνδρων των 937 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 115 ίππους, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πίστα, έως και την καθημερινή διαδρομή σπίτι-δουλειά!

Αυτό επιτυγχάνεται από τα διάφορα προγράμματα οδήγησης που διαθέτει, τα οποία μεταμορφώνουν τον χαρακτήρα της. Ο αναβάτης θα πρέπει να επιλέξει το Sport αν θελήσει να κινηθεί γρήγορα, το Touring αν θέλει να καλύψει μια μεγάλη απόσταση άνετα και το Urban σε περίπτωση που κινείται εντός πόλης.

Επίσης, ο εξοπλισμός ασφαλείας είναι πλήρης και περιλαμβάνει το Ducati Safety Pack, δηλαδή σύστημα ABS της Bosch και το Ducati Traction Control (σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης)!

Στην γκάμα υπάρχει και η SuperSport S, στην οποία συναντάμε μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Ohlins, το σύστημα γρήγορων αλλαγών ταχυτήτων (Ducati Quick Shift) και κάλυμμα της πίσω θέσης. Το τελευταίο, υπάρχει στην λίστα των έξτρα και για την «απλή» SuperSport. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 12.510€ (14.210€ για τη SuperSport S) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!