Ένας... χαμένος θησαυρός βρέθηκε σε αποθήκη!

Πέτρος Πιτσίνης
Ένας... χαμένος θησαυρός βρέθηκε σε αποθήκη!
Ο αγοραστής ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια παραλίγο να πάθει... ανακοπή, όταν αντίκρισε τα αυτοκίνητα (αξίας εκατομμυρίων Ευρώ) που κρύβονταν στο γκαράζ!

Μερικές Lamborghini, μια Porsche, μια Shelby GT500, μια Ferrari, ένα Dodge Charger Hemi και πολλά ακόμη ιστορικά μοντέλα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε μια αποθήκη ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια, το οποίο ήταν προς πώληση.

Ο αγοραστής άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και αντίκρισε τα απίστευτα αυτοκίνητα, τα οποία κοστίζουν κάποια... εκατομμύρια Ευρώ. Μιλάμε για έναν «στόλο» περίπου 20 μοντέλων, άλλα με μεγάλη αξία και άλλα με μικρότερη, τα οποία έχουν ένα κοινό: βρίσκονται σε σχεδόν... άθλια κατάσταση, από τα πολλά χρόνια ακινησίας.

Πάντως, λέγεται πως πολλά από αυτά είναι σχεδόν καινούργια, όπως για παράδειγμα η Porsche που έχει λιγότερα από 70 χιλιόμετρα στο οδόμετρο! Σίγουρα τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάστασή τους θα είναι πολλά, όμως αν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα φτάσουν στην κατάσταση που τους αξίζει, τότε πράγματι θα μιλάμε για μια συλλογή εκατομμυρίων! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!