Μπριν, Λεφέμπβρ διετίας στη Citroen

Γιώργος Βαρίνος
Μπριν, Λεφέμπβρ διετίας στη Citroen
Διετή συμβόλαια με τη Citroen εξασφάλισαν οι Κρέιγκ Μπριν και Στεφάν Λεφέμπβρ για να πλαισιώσουν τον Κρις Μικ.

Η Citroen ετοιμάζεται για το... comeback στο WRC το 2017 και, πλέον, έχει κλείσει το... ρόστερ της, όσον αφορά τους οδηγούς της νέας χρονιάς. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ότι στο πλευρό του Κρις Μικ εξασφάλισαν διετή συμβόλαια οι Κρέιγκ Μπριν και Στεφάν Λεφέμπβρ.

Οι δύο οδηγοί συμμετείχαν σε μερικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με την Abu Dhabi Total WRT, που χρησιμοποιούσε το αγωνιστικό DS3 της Citroen. Μάλιστα, είχαν και κάποια καλά αποτελέσματα, με την τρίτη θέση στη Φινλανδία να είναι το καλύτερο του Μπριν και την πέμπτη στο Μονακό να είναι αυτό του Λεφέμπβρ.

Βέβαια, οι δύο οδηγοί θα εναλλάσσονται στο δεύτερο αυτοκίνητο της Citroen, αφού για την ώρα θα έχει δύο, με τον Ιβς Ματόν να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα τρίτο. «Η επιλογή να έχουμε δύο νέα πληρώματα για να συμπληρώσουν το δυναμικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη. Αυτή η λύση είναι στην ίδια γραμμή με τη νοοτροπία της Citroen.

Πιστεύουμε στο υλικό των Κρέιγκ Μπριν και Στεφάν Λεφέμπβρ, ενώ τους έχουμε δει να αγωνίζονται με την Abu Dhabi Total WRT. Έχουν φυσιολογικό ταλέντο, κίνητρο και δουλεύουν ηθικά για να κερδίσουν αγώνες», δήλωσε το αφεντικό των Γάλλων. Τέλος, σε κάποιους αγώνες θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος της Abu Dhabi Racing, Καλίντ Αλ Κασίμι, ο οποίος δε σταματάει να λαμβάνει μέρος σε αγώνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!