Ανανέωσε με Hyundai ο Νεβίλ

Γιώργος Βαρίνος
Ανανέωσε με Hyundai ο Νεβίλ
Οδηγός της Hyundai για δύο ακόμη χρόνια θα είναι ο Τιερί Νεβίλ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κορεάτες μέχρι και το 2018.

Στη Hyundai θα παραμείνει μέχρι και το 2018 ο Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κορεάτικη ομάδα για να συνεχίσει να τρέχει με το i20 WRC τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (5/10). «Είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τη Hyundai Motorsport για δύο ακόμη χρόνια.

Αν και είχα εναλλακτικές επιλογές, φαινόταν η πιο λογική απόφαση να συνεχίσω το καλό μομέντουμ που έχουμε σ' αυτή την ομάδα. Το 2017 θα είναι μία νέα εποχή για το WRC με τους ανανεωμένους κανονισμούς. Έχουμε μοιραστεί πολύ ξεχωριστές στιγμές μαζί από το ντεμπούτο της ομάδας στο WRC.

Η πρώτη μας νίκη στη Γερμανία ήταν από τα highlights της καριέρας μου. Με νέο αυτοκίνητο την επόμενη χρονιά και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους είμαι ενθουσιασμένος με το τι θα φέρει αυτό το νέο κεφάλαιο», δήλωσε ο Νεβίλ, ο οποίος έχει πανηγυρίσει τις δύο πρώτες νίκες της καριέρας του με τη Hyundai (στη Γερμανία το 2014 και στην Ιταλία φέτος).

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό του θα συνεχίσει να βρίσκεται και ο συνοδηγός του, Νικολά Ζιλσούλ, τη στιγμή που ο Μισέλ Ναντάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. «Ο Τιερί (Νεβίλ) είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας, γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση για δύο χρόνια.

Υπήρξε πολλή συζήτηση για το μέλλον του Τιερί, κάτι που είναι μέρος του παιχνιδιού των μηχανοκίνητων σπορ, όμως το γεγονός ότι συνεχίζουμε μαζί δείχνει τη δύναμη της σχέσης μας. Είχαμε κάποιες καλές αναμνήσεις, καθώς και δύσκολες στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές έχουμε μία θετική ανάπτυξη μαζί», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Hyundai.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!