Εξωγήινο το νέο Suzuki GSX-R 1000R

Γιώργος Βαρίνος
Εξωγήινο το νέο Suzuki GSX-R 1000R
Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του GSX-R1000R σε πρωτότυπη μορφή, η Suzuki παρουσιάζει στην Intermot την έκδοση παραγωγής με τους 200 ίππους που τοποθετεί την μοτοσυκλέτα στην κορυφή της κατηγορίας.

Το πολυαναμενόμενο νέο GSX-R έκανε επιτέλους την εμφάνισή του στην Intermot με την διάθεσή του στις αγορές να τοποθετείται τους πρώτους μήνες του 2017. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που σχεδιάστηκε σε «λευκό χαρτί» με την γενική όψη μόνο που διατηρεί το γνωστό σχήμα των GSX-R. Με νέο αλουμινένιο πλαίσιο, νέο κινητήρα με εκκεντροφόρους μεταβλητoύ χρονισμού και απόδοση 200 ίππων! Με τόσους πολλούς ίππους, φυσικά βρίθει ηλεκτρονικών βοηθητικών συστημάτων. Έτσι συναντάμε, traction control ρυθμιζόμενο σε εννέα θέσεις, 3 προγράμματα απόδοσης του κινητήρα, ηλεκτρονικό γκάζι (ride-by-wire), launch control για τις εκκινήσεις, ABS και shifter για τις αλλαγές ταχυτήτων που λειτουργεί τόσο στα ανεβάσματα όσο και στα κατεβάσματα. Και ακόμα πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από την Showa.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά περίπου στις αρχές της άνοιξης του 2017, για να αντιπαρατεθεί στο νέο Fireblade της Honda και φυσικά στα YZF-R1 της Yamaha και ZX-10R της Kawasaki.

Δείτε το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!