Ποια μάγισσα αποπλάνησε τον Φέτελ; (video)

Ποια μάγισσα αποπλάνησε τον Φέτελ; (video)

Ποια μάγισσα αποπλάνησε τον Φέτελ; (video)

Η LaFerrari Aperta προκαλεί ρίγη συγκίνησης στον πιλότο της Scuderia και μας παρηγορεί με ένα συναρπαστικό βίντεο, επειδή έχει ήδη προπωληθεί όλη η παραγωγή της.

Τα 70 χρόνια της Ferrari έπρεπε να γιορταστούν ανάλογα και η φίρμα αποκάλυψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τη LaFerrari Aperta, την ανοιχτή έκδοση δηλαδή της LaFerrari. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο παρακάτω βίντεο δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του οδηγώντας το νέο δημιούργημα του Μαρανέλο, χωρίς φυσικά να έχει άδικο, καθώς ελάχιστοι στον κόσμο θα καταφέρουν να το οδηγήσουν! 

Συνολικά, 209 κομμάτια θα κατασκευαστούν και τα 200 προορίζονται για πελάτες, αφού τα υπόλοιπα εννέα θα τα κρατήσει η ίδια η Ferrari. Ακόμη όμως κι αν έχετε τα 2 εκατομμύρια δολάρια που στοιχίζει (1,79 εκ. Ευρώ) δεν σας έχουμε καλά νέα, καθώς έγινε ανάρπαστη πριν καλά καλά παρουσιαστεί και έχει ήδη εξαντληθεί! 

Το υβριδικό σύνολο που την κινεί απαρτίζεται από ένα ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ εσωτερικής καύσης των 6.3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική τους απόδοση να αγγίζει τους 963 ίππους και τα 900 Nm ροπής, όσα και στην «κλειστή» LaFerrari. Η ιταλική φίρμα βεβαίως, έκανε ο,τι έπρεπε ώστε να μην πληγεί η ακαμψία του αμαξώματος λόγω της απώλειας της οροφής, οπότε την ενίσχυσε στα σημεία και πρόσθεσε μερικά ακόμη αεροδυναμικά βοηθήματα. Δείτε (και κυρίως, ακούστε) το βίντεο που ακολουθεί! 

Ferrari LaFerrari Aperta launch video | Paris 2016 | PistonHeads

Best of internet