Ακόμη πιο «ειδικό» το Subaru Impreza WRX STi

Πέτρος Πιτσίνης
Ακόμη πιο «ειδικό» το Subaru Impreza WRX STi
Μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένων μονάδων λανσάρεται στην αγορά της Ιαπωνίας από τη Subaru, κάνοντας το σχεδόν... αγωνιστικό μοντέλο της ακόμη πιο ικανό!

Το τμήμα STi της Subaru έφτιαξε την έκδοση WRX S4 tS για το Impreza, η οποία είναι ακόμη πιο εστιασμένη στην αγωνιστική οδήγηση. Η νέα εισαγωγή με το αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης έδωσαν 10% περισσότερη ροπή κατά την επιτάχυνση και τα τετραπίστονα φρένα της Brembo είναι εκεί για να προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική πέδηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Επιπλέον, η Subaru το εφοδίασε και με σύστημα Torque Vectoring, για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Στο κομμάτι του «στησίματος», συναντάμε μια μπάρα θόλων στο εμπρός μέρος και μια εξελιγμένη ανάρτηση DampMatic II. Το περιορισμένης παραγωγής Impreza ξεχωρίζει εξωτερικά από το σπόιλερ κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα, το κόκκινο περίγραμμα της μάσκας, τη μαύρη κεραία οροφής και τις σφυρήλατες ζάντες της BBS, το σχέδιο των οποίων επιμελήθηκε το τμήμα STi.

Στο εσωτερικό, αυτά που θα ξεχωρίσουν με την πρώτη ματιά είναι το νέο ταχύμετρο και τα καθίσματα τύπου μπάκετ της Recaro. Όσοι δεν... καλύπτονται από αυτές τις αλλαγές, με το πακέτο NBR Challenge Pack, αυτό το Impreza γίνεται ακόμη πιο... αγωνιστικό. Οι ζάντες των 19 ιντσών είναι πλέον μαύρες, το τιμόνι αποκτά μια ειδική αντιολισθητική επένδυση και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ συναντάμε μια αεροτομή από ανθρακονήματα, με το σήμα STi. Οι τιμές ξεκινούν στην Ιαπωνία από τις 43.770€ για το «απλό» και από τις 46.600€ για τα αυτοκίνητα με το NBR Challenge Pack, με την τρέχουσα ισοτιμία. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!