Οι «προκλήσεις» ξεκίνησαν για τους Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι (video)

Οι «προκλήσεις» ξεκίνησαν για τους Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι (video)

Οι «προκλήσεις» ξεκίνησαν για τους Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι (video)

Οι τρεις παρουσιαστές αναμετρήθηκαν με τον δικό τους... μοναδικό τρόπο σε μια πίστα, όπου ο ταχύτερος οδηγός δεν ήταν απαραίτητα και ο νικητής!   

Το "The Grand Tour" ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 18 Νοεμβρίου και τα πρώτα βίντεο της τριάδας των παρουσιαστών του στο διαδίκτυο είναι γεγονός. Αφού προσέλαβαν εκ νέου τον... "Stig" και αποκαλύφθηκε μέσω της εφημερίδας "The Sun" το εξωφρενικό κόστος παραγωγής, ήρθε η στιγμή να δούμε και την πρώτη «πρόκληση», έστω κι αν δεν ήταν στο πλαίσιο του σόου τους. 

Όσοι παρακολουθούσαν την προηγούμενη εκπομπή των Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι στο BBC θα θυμούνται τα Top Gear Challenges, όπου οι τρεις παρουσιαστές πέρναγαν από διάφορες... περίεργες δοκιμασίες. Έτσι κι εδώ, θα πρέπει να «γυρίσουν» γρήγορα σε μια πίστα με μια Corvette ZO6, όμως εκείνος που θα κάνει τον ταχύτερο γύρο δεν είναι απαραίτητα ο νικητής. 

Στο δεξί μπάκετ της Corvette κάθεται ο Τζέιμς Κόρντεν και τους κάνει διάφορες ερωτήσεις, με την κάθε λάθος απάντηση των οδηγών να «κοστίζει» ένα δευτερόλεπτο επιπλέον στο χρόνο τους. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το βίντεο δεν γυρίστηκε στο πλαίσιο του "The Grand Tour" αλλά ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του συνοδηγού τους, με το όνομα "Late Late Show". 

Ακόμη κι έτσι, οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear ήταν ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει και έφεραν εις πέρας τη δοκιμασία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και βέβαια δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του βίντεο, η... δωροδοκία στον Κόρντεν από τον Κλάρκσον, ώστε να τον βγάλει νικητή. Ήταν τελικά ο ταχύτερος και... σωστότερος; Η απάντηση παρακάτω! 

'The Grand Tour' Grand Racing Quiz

Best of internet