Η αναμονή γίνεται ευχάριστη με τη Nissan (video)

Η αναμονή γίνεται ευχάριστη με τη Nissan (video)

Το τέλος στις ουρές έδωσε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, παρουσιάζοντάς μας την... έξυπνη καρέκλα, που χρησιμοποιεί τεχνολογία από τα μοντέλα της! 

Η αναμονή γίνεται ευχάριστη με τη Nissan (video)

Η αναμονή δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία, ωστόσο η Nissan έφτιαξε ένα σύστημα που την κάνει πιο διασκεδαστική και χωρίς πιθανότητες... μπερδέματος που (συχνά) οδηγεί σε καυγά. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία από τα αυτοκίνητά της, οι ειδικές αυτές καρέκλες είναι σε θέση να ακολουθούνται μεταξύ τους και να κρατούν μια «απόσταση ασφαλείας» καθώς κινούνται. Επιπλέον, μπορούν να φεύγουν μόνες τους όταν εμποδίζουν στο καθάρισμα του χώρου ή να τακτοποιούνται αυτόματα κάτω από το τραπέζι αν βρίσκονται σε αίθουσες συνεδριάσεων. 

Όμως, η Nissan προορίζει την ιδέα της περισσότερο για την αναμονή σε καφετέριες και εστιατόρια και για αυτό τον λόγο πριν τις διαθέσει στην αγορά, οποιοδήποτε τέτοιο κατάστημα στην Ιαπωνία θελήσει να τις δοκιμάσει, μπορεί να υποβάλλει μια αίτηση ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία μέσω του διαδικτύου έως και τις 27 Δεκέμβρη. Τα πρώτα εστιατόρια θα παραλάβουν τις εντυπωσιακές αυτόνομες δοκιμαστικές καρέκλες στις αρχές του 2017 και αργότερα στο έτος, θα βγουν στην αγορά προς πώληση, αν όλα τελικά πάνε καλά. Δείτε το βίντεο! 

【TECH for LIFE】ProPILOT CHAIR STORY | inspired by NISSAN ProPILOT #技術の日産

Best of internet