Στις 11 Δεκεμβρίου το τρέιλερ του Fast & Furious 8

Γιώργος Βαρίνος
Στις 11 Δεκεμβρίου το τρέιλερ του Fast & Furious 8
Στις 11 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ του Fast & Furious 8, όπως επιβεβαίωσε ο Βιν Ντίζελ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φαν του Fast & Furious την όγδοη ταινία της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2017. Όμως, σε πρώτη φάση το ίδιο ισχύει και για το πρώτο τρέιλερ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο Βιν Ντίζελ μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, όπου πρώτα το ανέφερε σε ποστ και μετά ανέβασε φωτογραφία. «Το τρέιλερ για το F8 θα σας ξετρελάνει... Νέα Υόρκη 11 Δεκεμβρίου. Θα δείτε γιατί υπήρξε ένταση και θα καταλάβετε», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός. Όσο για την υπόθεση του Fast 8, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Πάντως, ο Ντόμινικ Τορέτο (Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν περάσει πάρα πολλά μέχρι τώρα, είτε μαζί, είτε χώρια. Έχουν κυνηγηθεί στο Λος Άντζελες, έχουν πάει στο Μαϊάμι για... άλλα κόλπα, έστω και... νοητικά έχουν μεταφερθεί στο μακρινό Τόκιο, έχουν περάσει τα σύνορα του Μεξικού, έχουν κάνει ληστεία στο Ρίο, έχουν καταστρέψει το μισό Λονδίνο και έχουν πετάξει σε τρία κτίρια στο Άμπου Ντάμπι.

Όπως και να έχει, όμως, έχουν δημιουργήσει τη... La Familia. «Δεν έχω φίλους, έχω οικογένεια», λέει ο Τορέτο στον Ντέκαρντ Σο (Τζέισον Στέιθαμ) στην έβδομη ταινία. Απομένει, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η νέα περιπέτειά τους. Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον ρόλο του Μπράιαν Ο'Κόνορ, τον οποίο υποδυόταν ο αδικοχαμένος Πολ Γουόκερ, με τη βοήθεια των αδερφών του, αλλά στις επόμενες ταινίες και όχι σε αυτή που έπεται.

Πάντως, στο imdb αναφέρεται στο cast η Τζορντάνα Μπρούστερ, που παίζει τη Μία, σύζυγο του Μπράιαν και αδερφή του Ντόμινικ. Επίσης, είναι άξιο αναφοράς ότι μετά την προσθήκη του Στέιθαμ, στο cast έγιναν άλλες δύο σημαντικές προσθήκες, με κορυφαία αυτή της Σαρλίζ Θερόν, με την έτερη να είναι του Σκοτ Ίστγουντ, γιου του Κλιντ Ίστγουντ.

Τέλος, αναμένεται να δούμε και πάλι... τρελά αυτοκίνητα, ενώ η ταινία περιλαμβάνει σκηνές, που έχουν γυριστεί σε Νέα Υόρκη, Οχάιο και Ισλανδία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!