«Ισοτιμία μεταξύ Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ στους κινητήρες»

Γιώργος Βαρίνος
«Ισοτιμία μεταξύ Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ στους κινητήρες»
Ο Πάντι Λόου εξήγησε πως ο Λιούις Χάμιλτον επανέρχεται στο πρόγραμμα με τους πέντε κινητήρες, παρά το ότι... παρέδωσε πνεύμα αυτός στη Μαλαισία, για να βρεθεί στα ίδια επίπεδα και να υπάρχει ισοτιμία με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο κινητήρας της Mercedes δεν επέτρεψε στον Λιούις Χάμιλτον να πανηγυρίσει τη νίκη στη Μαλαισία, η οποία θα τον έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βρετανός έχει χρησιμοποιήσει μία φορά έκτο στη σεζόν, όμως αυτή τη φορά δε θα έχει πρόβλημα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com ο Πάντι Λόου εξήγησε γιατί ο Βρετανός επανέρχεται στο πρόγραμμα με τους πέντε κινητήρες τονίζοντας ότι, πλέον, έχει ισοτιμία με τον Νίκο Ρόσμπεργκ σε αυτό το κομμάτι. «Είναι ο κινητήρας (αυτός που... έσκασε) που είχαμε πρώτη φορά στο Σπα. Άντεξε για μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Ακόμα έχει (ο Χάμιλτον) τον ένα από την Παρασκευή στο Βέλγιο, που είναι καινούριος κινητήρας, συν τον έναν που έτρεξε σε Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη. Έχουμε δύο πλήρη σετ. Οπότε, επανέρχεται στα ίδια επίπεδα με τον Νίκο (Ρόσμπεργκ). Αυτόν τον επαναφέρει σε πρόγραμμα πέντε κινητήρων και όχι έξι για τη φετινή χρονιά», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής των «ασημί βελών».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!