Διαβάστε το τεύχος 26 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ VIDEO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Διαβάστε το τεύχος 26 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr

Το νέο in Motion 26 είναι εδώ με πολλές δοκιμές αυτοκινήτων, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης. Είναι διαδραστικό! Με πολλά video και πληροφορίες...

Διαβάστε το τεύχος 26 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr

Διαβάστε το τεύχος 26 του περιοδικού InMotion by Gazzetta.gr εντελώς δωρεάν.

Σε αυτό το τεύχος ταξιδεύουμε στο Αμβούργο της Γερμανίας για να οδηγήσουμε την νέα Mercedes E Class Estate, κάνουμε ένα αφιέρωμα στα καλύτερα supercars που κυκλοφορούν κανονικά με πινακίδες στους δρόμους, εμβαθύνουμε στην σεξουαλικότητα των μηχανοκίνητων σπορ και δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia στην έκδοση 2.2 Diesel. Ακόμα, δοκιμάζουμε το Peugeot 208 1.6 Blue HDI, το Skoda Fabia 1.2 TSi αλλά και το Citroen C1 1.2 Airscape.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να διαβάσουν την δοκιμή του Suzuki GSX-S 1000 αλλά και της Honda VFR800X Crossrunner.

Το inMotion είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

 

Best of internet