Γελοίοι και ανόητοι οι ισχυρισμοί του Χάμιλτον λέει ο Λάουντα

Γιώργος Βαρίνος
Γελοίοι και ανόητοι οι ισχυρισμοί του Χάμιλτον λέει ο Λάουντα
Ο Νίκι Λάουντα δεν συμφωνεί καθόλου με αυτά που άφησε ο Λιούις Χάμιλτον να εννοηθούν σε διάφορες δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος του αγώνα έκανε σε πολλά ΜΜΕ δηλώσεις για το τι συνέβη στον κινητήρα του. Φέρεται να είπε τα εξής: «Έχω ερωτήσεις προς τη Mercedes, καθώς από την αρχή της χρονιάς, έχουμε χάσει τόσες μονάδες ισχύος. Οκτώ μονοθέσια χρησιμοποιούν κινητήρες Mercedes και μόνο στο δικόμου μονοθέσιο οι μονάδες ισχύος παραδίδουν το πνεύμα. Κάποιος πρέπει να μου δώσει απαντήσεις, καθώς αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Κάποιος μάλλον... δεν θέλει να πάρω τον τίτλο φέτος», είπε ο πρωταθλητής και πυροδότησε συζητήσεις.

Την επίσημη απάντηση την έδωσε ο μη εκτελεστικός Διευθυντής της Mercedes-Petronas, Νίκι Λάουντα:

«Ξέρω τον Λιούις πολύ καλά και δεν πιστεύω πως θα κατηγορούσε ποτέ την ομάδα. Την ερμηνεία των λεγομένων του εγώ δεν μπορώ να την δεχτώ. Ο Λιούις ξέρει πως κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να του δώσουμε το καλύτερο αυτοκίνητο και τον καλύτερο κινητήρα. Πραγματικά λυπάμαι για την ατυχία του και η ομάδα του ζήτησε συγγνώμη για την αστοχία στον κινητήρα. Αυτός ήταν ένας ολοκαίνουργιος κινητήρας, δεν ήταν χρησιμποποιημένος, οπότε δεν ξέρουμε την αιτία της αστοχίας. Έτσι, αν δεν γνωρίζουμε την αιτία, κανείς δεν μπορεί να πει πως κάναμε σαμποτάζ. Αυτό είναι γελοίο. Και αν μιλήσετε με τον Λιούις πρόσωπο με πρόσωπο, είμαι σίγουρος πως δεν θα ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Δουλεύουμε για τον Λιούις και για τον Νίκο με έναν τέλειο τρόπο. Ο Λιούις έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα μέχρι σήμερα μαζί μας, έχουμε ολοκληρώσει τους περισσότερους αγώνες μαζί. Τι πιστεύετε εσείς δηλαδή, πως ξαφνικά αρχίσαμε να τον σαμποτάρουμε; Γιατί; Αυτό όποιος και να το ισχυρίζεται είναι εντελώς γελοίο και ανόητο».

Κατά την γνώμη μας, εν βρασμώ ψυχής είναι δυνατόν ο Χάμιλτον να έκανε αυτές τις εμπρηστικές δηλώσεις, αλλά σίγουρα μόλις η σκέψη του καθάρισε θα είδε και αυτός πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα σαμποτάζ και πως απλώς ήταν τρομερά άτυχος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!