Οδηγείστε τα νέα χωμάτινα μοντέλα YAMAHA

Γιώργος Βαρίνος
Οδηγείστε τα νέα χωμάτινα μοντέλα YAMAHA
Το YAMAHA GET DIRTY #2, η καθιερωμένη σύναξη των χωμάτινων φίλων της YAMAHA, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από τις 10.30 πμ ως τις 06.30 μ.μ. στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο, στην αρένα Cross Country που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004!

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε μια εκπληκτική «χωμάτινη» YAMAHA εμπειρία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα.

Στην αρένα Cross Country που πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα off-road μοντέλα της YAMAHA Enduro και Motocross. Σε πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα, θα γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό supersport side-by-side ΥΑΜΑΗΑ YXZ1000R.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη.

Παράλληλα, θα γνωρίσουν από κοντά και θα συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές των αγωνιστικών ομάδων της YAMAHA.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα μοντέλα για δοκιμή με τις οδηγίες των εκπαιδευτών της παιδικής ακαδημίας ασφαλούς οδήγησης, Yamaha Junior Academy, υπό την επίβλεψη του Θανάση Χούντρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!