Ραϊκόνεν: «Έλειπε η ταχύτητα»

Ραϊκόνεν: «Έλειπε η ταχύτητα»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι του έλειπε η ταχύτητα για να παλέψει με τους μπροστινούς του και να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα της Μαλαισίας.

Ραϊκόνεν: «Έλειπε η ταχύτητα»

Από την τέταρτη θέση είδε την καρό σημαία στον αγώνα της Μαλαισίας ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman δεν μπορούσε κάτι παραπάνω και το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, με το πέσιμο της καρό σημαίας. Μάλιστα, τόνισε ότι του έλειπε η ταχύτητα για να δώσει μάχη με τους αντιπάλους του που ήταν μπροστά και να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη Σεπάνγκ.

«Η τέταρτη θέση δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά σήμερα δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα. Σε γενικές γραμμές το μονοθέσιο δεν ήταν κακό. Μας έλειπε η ταχύτητα και ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να προκαλέσουμε τα μονοθέσια που ήταν μπροστά.

Όταν ο Ρόσμπεργκ με προσπέρασε, ξαφνικά έπρεπε να στρίψω δεξιά για να τον αποφύγω. Ήξερα ότι θα με χτυπούσε και πως ήταν πιθανό να βγούμε αμφότεροι εκτός. Το πίσω πάτωμα υπέστη ζημιά από αυτό και ο Νίκο πήρε ποινή.

Μετά από αυτό, έκανα το καλύτερο για να διατηρήσω τη διαφορά των δέκα δευτερολέπτων, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε πιο ψηλά, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πιέσουμε για να κάνουμε το μονοθέσιο πιο γρήγορο και ικανό να παλέψει με τα υπόλοιπα», ανέφερε ο Φινλανδός.

Best of internet