Ρικιάρντο: «Ουίσκι και ρεπό!»

Γιώργος Βαρίνος
Ρικιάρντο: «Ουίσκι και ρεπό!»
«Μεθυσμένος» από τη νίκη ήταν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος έκανε λόγο για ουίσκι και ρεπό, μετά τον εξουθενωτικό αγώνα της Μαλαισίας, ενώ την αφιέρωσε στον Μπιανκί!

Την πρώτη του νίκη μετά από 2 χρόνια, 1 μήνα και 1 εβδομάδα πανηγύρισε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο στον αγώνα της Μαλαισίας. Ο Αυστραλός φαίνεται πως ήταν «μεθυσμένος» από την επιτυχία του και ότι ετοιμάζεται για... τρελό πάρτι! Για την ακρίβεια, στις δηλώσεις του στο πόντιουμ έκανε λόγο για ουίσκι και ρεπό, έπειτα από έναν εξουθενωτικό αγώνα.

«Πρώτα απ' όλα είμαι λίγο εξουθενωμένος. Ήταν ένας αγώνας με προκλήσεις. Ο Λιούις (Χάμιλτον) είχε το προβάδισμα και αντιμετώπισε το πρόβλημά του. Εξελίχτηκε διαφορετικά απ' το Μονακό, οπότε θα πάρω αυτό (το βραβείο του νικητή) εγώ σήμερα.

Είναι αρκετά συγκινητικό, δύο χρόνια μετά την τελευταία νίκη. Είπα ότι θα κερδίσω έναν αγώνα και το έκανα. Λίγοι από εμάς πετάνε με το ίδιο αεροπλάνο απόψε, οπότε ίσως να υπάρξουν μερικά ουίσκι, πρέπει να πάρουμε μια μέρα ρεπό!», είπε ο πιλότος της Red Bull.

Από εκεί και πέρα, την αφιέρωσε στον Ζουλς Μπιανκί. «Θέλω να την αφιερώσω στον Ζουλς. Περίμενα να έρθει μία νίκη για να του την αφιερώσω. Η ζωή μου άλλαξε μετά από αυτό το συμβάν και είμαι ευγνώμων για ό,τι έχω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!