Χάμιλτον: «Χαμηλά το κεφάλι»

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον: «Χαμηλά το κεφάλι»
Ο Λιούις Χάμιλτον ακόμα δεν πιστεύει ότι ήρθε η ατυχία με τον κινητήρα του στον αγώνα της Μαλαισίας και τόνισε πως θα κρατήσει χαμηλά το κεφάλι ενόψει της συνέχειας.

Μία σημαντική ευκαιρία να περάσει στην κορυφή έχασε στη Μαλαισία ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός είδε τον κινητήρα του να... παραδίδει πνεύμα και να πιάνει φωτιά, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει, ενώ όδευε προς τη νίκη.

Μάλιστα, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, όπως και όταν βγήκε από το μονοθέσιό του, όμως τόνισε ότι θα κρατήσει χαμηλά το κεφάλι ελπίζοντας για το καλύτερο ενόψει της συνέχειας. «Ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ένας ολοκαίνουριος κινητήρας, έκανα μόλις έναν αγώνα με αυτόν.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν οχτώ μονοθέσια με κινητήρες Mercedes και μόνο οι δικοί μου έχουν πρόβλημα φέτος. Όμως, δεν υπήρχε κάτι που μπορούσα να κάνω. Έγινε ό,τι έγινε, απλά θα πάμε μπροστά και θα προσπαθήσω να οδηγήσω όπως αυτό το τριήμερο.

Τα παιδιά έκαναν φανταστική δουλειά και έκανα ό,τι μπορούσα. Ξέρουμε ότι το έχουμε μέσα μας, αλλά ποιος ξέρει με τους κινητήρες. Απλά θα κρατήσω κάτω το κεφάλι και ελπίζω για το καλύτερα, αλλά η σημερινή μέρα δεν ήταν καλή», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!