Φιάσκο το νέο γυναικείο αυτοκίνητο;

Πέτρος Πιτσίνης
Φιάσκο το νέο γυναικείο αυτοκίνητο;
Με καυστικά σχόλια υποδέχθηκαν οι γυναίκες την έκδοση Seat Mii by Cosmopolitan με μοβ χρώμα και στρασάκια, που εξελίχθηκε ειδικά για αυτές.

Σε μπούμερανγκ κινδυνεύει να εξελιχθεί η ιδέα της Seat να λανσάρει μία έκδοση του Mii ειδικά για γυναίκες. Το μοντελάκι δημιουργήθηκε από κοινού με το γνωστό περιοδικό μόδας ‘’Cosmopolitan’’ και παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Λονδίνο.

Από τότε κατακλύζεται το Twitter και τα υπόλοιπα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από γυναικεία –και όχι μόνον- σχόλια, που είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά. Οι σχολιαστές θεωρούν ότι το Mii Cosmopolitan αναπαράγει τα κλισέ προηγούμενων δεκαετιών για τις γυναίκες, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση έχει μοβ χρώμα, προβολείς σε σχήμα βλεφάρων, αλλά και στρας στους τροχούς.

Η γυναικεία έκδοση του δημοφιλούς μίνι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 και για την εξέλιξή του συνεργάστηκαν η Seat και το Cosmopolitan 18 ολόκληρους μήνες. Η αλήθεια είναι, ότι από ένα τόσο διάσημο περιοδικό θα περιμέναμε πιο πρωτότυπες ιδέες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!