To Audi RS5 ξεσηκώνει (video)

Πέτρος Πιτσίνης
To Audi RS5 ξεσηκώνει (video)
Με το νέο A5 να είναι ήδη γεγονός, η Audi εξελίσσει την πιο ισχυρή παραλλαγή του, που θα έχει περίπου 500 ίππους και θα κάτσει στην κορυφή της γκάμας!

Ένα πρωτότυπο μοντέλο με πολύ καμουφλάζ συνέλαβε ο φακός στο Νίρμπουργκρινγκ και αυτό είναι το Audi RS5, το δυνατότερο A5 δηλαδή. Είναι το αυτοκίνητο που αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την Audi απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, όπως η BMW M4 και η Mercedes-AMG C63 Coupe, οπότε δεν βιάζεται να το παρουσιάσει και προσπαθεί να το κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο.

Πίσω από το καμουφλάζ κρύβονται μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πιο «φουσκωμένο» αμάξωμα, προφυλακτήρες επιθετικότερης σχεδίασης και διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, που θα το διαφοροποιούν αμέσως από τα πιο «αδύναμα» αδέρφια του.

Ακόμη η Audi δεν έχει πει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο πιστεύουμε πως το κινητήριο σύνολο που θα το εφοδιάζει θα είναι ένα τούρμπο V6 των 3.0 λίτρων, το οποίο θα αποδίδει περίπου 500 ίππους. Η παρουσίασή του δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει, όμως θα έχει αποκαλυφθεί επίσημα μέχρι και τον Μάρτιο του 2017. Δείτε το βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του Audi RS5, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!