Ραϊκόνεν: «Δύσκολο να λειτουργήσουν τα ελαστικά»

Γιώργος Βαρίνος
Ραϊκόνεν: «Δύσκολο να λειτουργήσουν τα ελαστικά»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας τονίζοντας ότι ήταν δύσκολο να λειτουργήσουν τα ελαστικά λόγω των θερμοκρασιών.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών, ώστε να έρθει έκτος, αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, με το πέρας της διαδικασίας στη Σεπάνγκ. Ο Iceman τόνισε ότι ήταν δύσκολο να λειτουργήσουν τα ελαστικά λόγω των αλλαγών στις θερμοκρασίες.

«Ήταν λίγο δύσκολο στον πρώτο γύρο στο Q1, ο πρώτος γύρος στο Q2 ήταν καλός, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να λειτουργήσουν τα ελαστικά. Στον τελευταίο γύρο του Q3 είχα κίνηση στον γύρο εξόδου και μετά πάλευα με τα ελαστικά στις πρώτες στροφές.

Προσπάθησα να ανακτήσω χρόνο, αλλά συνέχισα να χάνω περισσότερο και δεν ήταν το καλύτερο τελείωμα, όμως έτσι πάει μερικές φορές», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά από τις Red Bull, αν δεν είχε αυτά τα προβλήματα και δεν έδωσε σαφή απάντηση. «Δεν ξέρω.

Δεν είναι δυνατό να πω και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μετά μπορούμε πάντα να πούμε ''αυτό κι αυτό'', όμως έτσι έχουν τα γεγονότα. Ήταν λίγο πιο δροσερά από το πρωί ή χθες και θα είναι διαφορετική ιστορία αύριο. Δεν είναι το πιο εύκολο τριήμερο να φέρουμε τα ελαστικά εκεί που θέλουμε, ακόμα κι όταν έχει ζέστη θα σκέφτεσαι ότι θα είναι εύκολο, αλλά είναι αρκετά δύσκολο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!