Ρικιάρντο: «Απροσδόκητη η τέταρτη θέση»

Γιώργος Βαρίνος
Ρικιάρντο: «Απροσδόκητη η τέταρτη θέση»
Ούτε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο περίμενε ότι η Red Bull θα ήταν μπροστά από τη Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας.

Φαίνεται πως αποτέλεσε έκπληξη σε όλους το γεγονός ότι η Red Bull βρέθηκε μπροστά από τη Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας. Μετά τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ούτε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο περίμενε τέτοια εξέλιξη, όπως είπε με το πέρας της διαδικασίας στη Σεπάνγκ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κλειδώσαμε τη δεύτερη σειρά για την ομάδα.

Ήταν συναρπαστική διαδικασία. Πάντα ήταν πολύ κοντά οι διαφορές μεταξύ μας και της Ferrari και μετά τη χθεσινή μέρα δεν περίμενα ότι θα είμαστε αμφότεροι μπροστά τους. Είμαι χαρούμενος. Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος ή άνετος με αυτό που είχα, οπότε δεν είναι άσχημη η τέταρτη θέση.

Όταν είσαι κοντά, όπως είμαι εγώ με τον Μαξ (Φερστάπεν) πάντα εύχεσαι να είσαι μπροστά, αλλά δεν απογοητεύομαι, ήταν καλή μέρα για μας. Ο Μαξ ήταν δυνατός χθες. Κάναμε αρκετές μεγάλες αλλαγές το βράδυ και είμαι χαρούμενος σήμερα. Περιμένω να είμαι σε αυτό το επίπεδο και αύριο και μπορούμε να έχουμε καλό αγώνα. Η Ferrari είναι αρκετά καλή με τα ελαστικά εδώ και θα έχουμε έναν αγώνα στα χέρια μας», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!