Έρχεται μικρότερο Jeep και από το Renegade;

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται μικρότερο Jeep και από το Renegade;
H φίρμα που άλλοτε κατασκεύαζε κυρίως θηριώδη τετρακίνητα μοντέλα, τώρα σκέφτεται να λανσάρει ένα κόμπακτ SUV στο μέγεθος του Nissan Juke!

Όπως έχουμε διαπιστώσει, η κατηγορία των κόμπακτ SUV τα πάει περίφημα στις πωλήσεις, οπότε ακόμη και κατασκευαστές σαν τη Jeep σκέφτονται να «χτυπήσουν» σε αυτή! Με το Renegade, η φίρμα πέτυχε διάνα παρά την κριτική που της είχαν ασκήσει αρχικά οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της, συνεπώς ένα ακόμη μικρότερο μοντέλο από αυτό θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις. Ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα έρθει το νέο μοντέλο, όμως δεν πρόκειται για μια απλή φήμη καθώς το είπε ο επικεφαλής της Jeep, Μάικ Μάνλεϊ, στο Βρετανικό Autocar.

Βεβαίως, αν τελικά παρουσιαστεί θα πρέπει να είναι ικανό εκτός δρόμου και να τιμά το όνομα της φίρμας, κάτι που είπε και ο Μάνλεϊ. «Όταν σκέφτεσαι τα στοιχεία που χρειάζεσαι ώστε το όχημα να είναι ικανό εκτός δρόμου, όπως η απόσταση από το έδαφος, τότε μοιάζει πιο δύσκολο. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στη γεωμετρία του αυτοκινήτου και επιπλέον, να επιλέξεις προσεκτικά το σύστημα τετρακίνησης που θα το εφοδιάσεις» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!