Αλόνσο: «Θα δω τις κατατακτήριες από την TV»

Πέτρος Πιτσίνης
Αλόνσο: «Θα δω τις κατατακτήριες από την TV»
Ο πιλότος της McLaren-Honda επιβεβαίωσε πως θα κάνει μόνο έναν χρονομετρημένο γύρο αύριο και μετά θα δει το υπόλοιπο από την... τηλεόραση.

Ο Φερνάντο Αλόνσο είχε ένα πέναλτι 30 θέσεων στο γκριντ, ύστερα από την αλλαγή κινητήρα στο μονοθέσιό του με έναν αναβαθμισμένο. Ο Ισπανός δοκίμασε τη νέα μονάδα ισχύος στις δοκιμές της Παρασκευής και θα τη χρησιμοποιήσει και το Σαββατοκύριακο. Για να μη φθαρούν τα λάστιχά του, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα κάνει μόνο ένα χρονομετρημένο γύρο και θα προσπαθήσει στον αγώνα της Κυριακής να μπει στην περιοχή των βαθμών.

Αναλυτικά, είπε: «Οι κατατακτήριες θα είναι πολύ σύντομες για εμένα. Θα κάνω μόνο έναν χρονομετρημένο γύρο και μετά θα δω το υπόλοιπο από την τηλεόραση. Έτσι θα εξοικονομήσω ελαστικά για να "επιτεθώ" από την εκκίνηση, ως τον τερματισμό! Νομίζω πως με τον Τζένσον (Μπάτον) η ομάδα μπορεί να παλέψει. Ελπίζω να μπω και εγώ στην περιοχή των βαθμών στο τέλος του αγώνα. Επίσης, περιμένουμε βροχή. Δεν ξέρω αν θα μας πιάσει στον αγώνα ή τις κατατακτήριες, όμως όποτε και να έρθει, θα μας βοηθήσει. Θα τα παίξουμε όλα, ήταν καλή μέρα για εμάς, κάναμε πολλούς γύρους και τα πράγματα που δοκιμάσαμε δούλεψαν σωστά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!