Ρικιάρντο: «Προσοχή στη λεπτομέρεια»

Γιώργος Βαρίνος
Ρικιάρντο: «Προσοχή στη λεπτομέρεια»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ζήτησε προσοχή στη λεπτομέρεια για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στη Μαλαισία. Φερστάπεν: «Θετική μέρα».

Προσοχή στη λεπτομέρεια ζήτησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ώστε να έχει καλά αποτελέσματα σε κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα της Μαλαισίας στη Σεπάνγκ. Ο Αυστραλός περίμενε τη Ferrari να είναι λίγο πιο γρήγορη κι ελπίζει σε βελτίωση τις επόμενες δύο ημέρες. «Δε χρειάζεται να εξηγήσουμε ότι η Mercedes θα είναι γρήγορη.

Νόμιζα ότι η Ferrari θα είναι λίγο πιο γρήγορη εδώ. Μπορούμε να πλησιάσουμε, ενώ όλα πάνε καλά, μπορούμε να ανακτήσουμε μερικά δέκατα. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο γρήγορος, όμως είναι μόνο Παρασκευή και υπάρχει χρόνος να βελτιωθούμε, να μάθουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μοιάζει λίγο με τη Σιγκαπούρη, όπου δεν ήμουν αρκετά χαρούμενος την Παρασκευή, αλλά ανατρέψαμε την κατάσταση το Σάββατο και το υπόλοιπο του τριημέρου, γι' αυτό και είμαι αισιόδοξος. Απλά απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια τώρα. Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, αλλά θα ήθελα να βρω κάτι παραπάνω σε στεγνές συνθήκες», είπε ο Αυστραλός.

Φερστάπεν: «Θετική μέρα»

Από τη μεριά του, ο Μαξ Φερστάπεν έκανε λόγο για θετική μέρα και δήλωσε πιο ευχαριστημένος με τα περάσματα στις μεγάλες ευθείες. «Αμφότερες οι διαδικασίες δεν ήταν άσχημες. Στην πρώτη απλά χτίζεις και ειδικά με τη νέα άσφαλτο πρέπει να βρεις την πρόσφυση με το μονοθέσιο.

Ήταν θετική μέρα, τα περάσματα στις μικρές ευθείες μπορούν να είναι λίγο καλύτερα, όμως αυτά στις μεγάλες δείχνουν πολύ δυνατά. Όμως, ήμουν πιο χαρούμενος με τα περάσματα στις μεγάλες ευθείες. Έκανα ό,τι ήθελα με το μονοθέσιο, μπορούσα να πάω στις στροφές όπως ήθελα και υπήρχε ρυθμός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!