Ραϊκόνεν: «Δεν ήταν ιδανική μέρα»

Γιώργος Βαρίνος
Ραϊκόνεν: «Δεν ήταν ιδανική μέρα»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι δεν ήταν ιδανική η σημερινή μέρα για τον ίδιο στη Σεπάνγκ, αν και πιστεύει πως δεν ήταν καταστροφικός ο χρόνος του.

Δεν εμφανίστηκε και πολύ ικανοποιημένος ο Κίμι Ραϊκόνεν με τις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας. Ο Iceman ήταν τρίτος και τέταρτος και τόνισε ότι δεν ήταν ιδανική η μέρα για τον ίδιο, αν και πιστεύει πως δεν ήταν καταστροφικός ο χρόνος του.

«Αρκετά ακατάστατη μέρα, τουλάχιστον για μένα. Δεν κύλησαν πολύ ομαλά (τα FP1 και FP2). Η αίσθηση δεν ήταν πολύ καλή όλη την ημέρα και είμαι λίγο έκπληκτος με τον χρόνο. Δεν ήταν καταστροφικός και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε αύριο, όμως δεν ήταν ιδανική μέρα. Πρέπει να καθίσουμε κάτω και να δούμε κάποια πράγματα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα παίξουν ρόλο οι υψηλές θερμοκρασίες και απάντησε πως δε θα κάνουν μεγάλη διαφορά. «Δεν ξέρω αν θα κάνουν μεγάλη διαφορά. Αν δούμε από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια, είναι καλύτερα για μας είναι έχει λίγη ζέστη. Αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξουν ξαφνικά την όλη εικόνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!