Ρόσμπεργκ: «Καλή πρόσφυση στη νέα επιφάνεια»

Γιώργος Βαρίνος
Ρόσμπεργκ: «Καλή πρόσφυση στη νέα επιφάνεια»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δήλωσε ικανοποιημένος με τη νέα επιφάνεια της πίστας της Σεπάνγκ τονίζοντας έχει μεν πρόκληση, αλλά και καλή πρόσφυση.

Στη νέα επιφάνεια της Σεπάνγκ στάθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας. Ο Γερμανός τόνισε ότι αποτελεί μεν πρόκληση, αλλά και πως παρέχει καλή πρόσφυση, ενώ ανυπομονεί για τις κατατακτήριες δοκιμές και αναφέρθηκε στη στρατηγική.

«Η νέα επιφάνεια της πίστας είναι πραγματικά απολαυστική στην οδήγηση. Είναι προκλητική, αλλά με καλή πρόσφυση. Είναι δύσκολο να βρεις το σωστό στήσιμο με τόσα άγνωστα στοιχεία ως νέα άσφαλτος.

Η 15η στροφή είναι ενδιαφέρουσα, καθώς μπορείς να επιχειρήσεις πολλές διαφορετικές γραμμές, αν επιτίθεσαι σε αυτόν που είναι μπροστά σου, κάτι που θα είναι καλό για προσπέραση. Ακόμα και η μαλακή γόμα κράτησε αρκετά καλά, οπότε δεν περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις. Από πλευράς στρατηγικής, πρέπει να τρέξουμε με τη σκληρή γόμα. Τώρα ανυπομονώ για τις κατατακτήριες δοκιμές», ήταν τα λόγια του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!